Zorgrésidence de Wiardi Hoeve biedt luxe zorgappartementen in een prachtige omgeving. Comfortabel wonen en volop leefruimte in uw eigen vertrouwde omgeving: “Wonen met zorg zoals thuis”

Verhuizen

Wij komen, voordat u bij ons komt wonen, graag bij u thuis op bezoek. Wij willen u als toekomstige bewoner en uw familie / vrienden zo goed mogelijk leren kennen. Daarna bespreken we samen welke zorg u nodig heeft. Elk appartement is gestoffeerd en met eigen meubilair in te richten. In overleg kunnen huisdieren meeverhuizen en is het mogelijk om familie te laten overnachten. Op die manier creëren wij een echt thuis voor u.

1- persoonsappartementen

Er zijn op zorgrésidence de Wiardi Hoeve zes 1-persoonsappartementen. De grootte varieert. Het kleinste appartement is 23m2 . Alle appartementen hebben eigen sanitair. Een aantal appartementen hebben toegang tot de prachtige tuin. De zorgappartementen op de eerste verdieping zijn te bereiken met een lift.

Indien gewenst kunt u hier natuurlijk ook met uw partner wonen.

2-persoonsappartementen

Er zijn op zorgrésidence de Wiardi Hoeve vier 2-persoonsappartementen. Ook deze grootte varieert. Het grootste appartement is 36m2. Alle appartementen hebben eigen sanitair.

De appartementen op de eerste verdieping zijn te bereiken met een lift.

Begane grond

Appartement 1;29m2
Appartement 2; 27m2
Appartement 3;29m2
Appartement 4; 23m2

Eerste verdieping

Appartement 5; 27m2
Appartement 6;36m2
Appartement 7;36m2
Appartement 8; 28m2
Appartement 9; 26m2
Appartement 10;29m2

Studio

Zorgrésidence de Wiardi Hoeve heeft één studio met een totale oppervlakte van 36m2. Deze is vrijstaand en kan gebruikt worden voor zowel langdurig als tijdelijk verblijf (palliatieve zorg). De studio heeft een bovenverdieping (te bereiken via een trap) met eigen sanitair zodat ook familie / vrienden kunnen overnachten indien dit gewenst is. Vanzelfsprekend kunnen ze ook gebruik maken van onze maaltijdvoorziening.

Duurzaamheid

Onze zorg-appartementen zijn duurzaam gebouwd. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan alle wettelijke gestelde eisen.

Wiardi Hoeve.

“Wonen met zorg zoals thuis.”