Woonzorg Arnhem en omgeving

Ben je op zoek naar een locatie voor woonzorg in Arnhem of omgeving? Dan ben je bij zorgresidence de Wiardi Hoeve aan het goede adres. Zorgresidence de Wiardi Hoeve is een prachtig gemeentelijk monument uit 1900 in de omgeving van Arnhem. De permanente woonzorg die wij aanbieden is speciaal voor ouderen met een zorgvraag voor geheugenproblemen en dementie. Wij zorgen er voor dat het aanbod van onze zorg afgestemd is op uw persoonlijke wensen en behoeften.

zorgcentrum de Wiardi Hoeve

Appartementen woonzorg Wairdi Hoeve nabij Arnhem

woonzorg bij Wiardi Hoeve in Arnhem

Luxe bij zorginstelling de Wiardi Hoeve

Op zoek naar een luxe zorginstelling in Arnhem of omgeving? Zorgresidence de Wiardi Hoeve is gelegen in een prachtige groene omgeving en biedt luxe zorgappartementen op de grens van Rozendaal en Velp, niet ver van Arnhem. Het is voor iedereen zeer comfortabel wonen in dit verzorgingstehuis in Arnhem en er is volop leefruimte in uw eigen vertrouwde omgeving.  In overleg is het ook mogelijk om huisdieren mee te verhuizen en om familie te laten overnachten.

Kennismaken en de zorg bij Wiardi Hoeve

Voordat u bij de Wiardi Hoeve komt wonen komen we eerst graag bij u en familie op bezoek, zo kunnen we alvast kennis maken. Daarna bespreken we samen welke woonzorg u nodig heeft tijdens uw verblijf bij woonzorg de Wiardi Hoeve. Elk appartement in zorgcentrum Wiardi Hoeve is gestoffeerd en met eigen meubilair in te richten, zodat u zich direct bij ons thuis voelt.

Meer weten over Wiardi Hoeve? Stuur een bericht

Heeft u vragen of opmerking over de woonzorg bij Wiardi Hoeve? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen snel contact met u op.