Ons team

Esther Kempenaar en Linda Lesscher

Wij zijn Esther Kempenaar en Linda Lesscher, twee enthousiaste initiatiefnemers die jarenlang werkzaam zijn in de (ouderen)zorg.
De Wiardi Hoeve is de verwezenlijking van onze droom:

Wonen met zorg zoals thuis 

Zorgrésidence de Wiardi Hoeve is een initiatief van Linda Lesscher en Esther Kempenaar. Beiden krijgen nu de kans om de missie en visie die zij hebben over goede en passende zorg uit te voeren. Esther is werkzaam als casemanager dementie binnen het netwerk dementie Arnhem en omstreken. Linda heeft jarenlange ervaring als manager in de zorg.

Welzijn & zorg, dagbesteding en facilitair

Het team van zorgverleners werkt vanuit verschillende disciplines: welzijn & zorg, dagbesteding en facilitair. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het welzijn en het leefplezier van de bewoners van Zorgrésidence de Wiardi Hoeve. Zij doen hun werk gedreven en voelen zich betrokken bij de bewoners, hun naasten en collega’s

Zij vormen samen de dagelijkse leiding van zorgrésidence de Wiardi Hoeve. Daarnaast werken Linda en Esther zelf mee in de zorg en begeleiden bewoners. Zij weten wat er op de werkvloer speelt. Het maakt overleg gemakkelijk, de lijnen kort en beperkt de overhead.

Hoe ziet het nieuwe thuis van uw partner, vader, moeder, vriend of familielid er uit?

Een nieuw thuis zoeken is een moeilijke beslissing. Wij helpen daar graag bij.

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding op Zorgrésidence de Wiardi Hoeve.