Welkom

Zorgrésidence de Wiardi Hoeve biedt veilig en luxueus wonen met zorg zoals thuis voor senioren met een permanente zorgvraag. Een warm thuis voor u waar uw familie altijd welkom is.

Comfortabel wonen en volop leefruimte in uw eigen vertrouwde omgeving:
“Wonen met zorg zoals thuis”

Welkom op Zorgrésidence de Wiardi Hoeve

Een prachtig gemeentelijk monument uit 1900 op de grens van Rozendaal en Velp. Deze markante locatie ligt op loopafstand van het centrum en dichtbij de Posbank. Zorgrésidence de Wiardi Hoeve is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij bieden wonen, welzijn en zorg in een kleinschalige setting van 10 appartementen en één vrijstaande studio aan maximaal 16 senioren. Onze zorg wordt geboden aan ouderen met een permanente zorgvraag zoals geheugenproblemen en dementie. Ook mensen met somatische problemen zijn bij ons van harte welkom. Een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg is echter wel noodzakelijk. Dit alles op een unieke en luxe locatie. Zo thuis mogelijk in een veilige en vertrouwde omgeving is waar wij naar streven. Binnen ons team staan uw wensen, tradities en gebruiken centraal waarin er voor ieder ruimte is voor zijn of haar persoonlijkheid. Respect voor elkaar en voor elkaars leefwereld staan hierin voorop.

Klantbeloften

Als bewoner van Zorgrésidence de Wiardi Hoeve voert u zoveel mogelijk uw eigen regie en bepaalt u zelf hoe u dag eruit ziet. We leveren zorg op maat en volgen de wens van de bewoner. U als bewoner bent immers onze gast. Dit maken wij waar door middel van onze tien klant beloften.

  1. Hier voel ik mij thuis
  2. Mijn naasten voelen zich hier welkom en thuis
  3. Ik hoor erbij en heb zinvolle bezigheden
  4. Ik krijg passende zorg en ondersteuning
  5. Ik eet en drink naar wens
  6. Hier doe ik er toe en mag mijzelf zijn
  7. Ik maak persoonlijke afspraken over mijn welzijn
  8. Ik heb medewerkers om mij heen die mij kennen
  9. De medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor mij
  10. De medewerkers zijn professioneel en werken met plezier

Logeeropvang

Zorgrésidence de Wiardi Hoeve herkent de zware belasting van mantelzorgers in de thuissituatie. Wij willen indien mogelijk bijdragen aan tijdelijke ontlasting door middel van logeeraanbod. In overleg kunnen wij met u kijken naar de mogelijkheden.

Reviews

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Zorgrésidence de Wiardi Hoeve? U leest ze op ZorgkaartNederland.