Zorginstelling Arnhem en omgeving

Ben je op zoek naar een zorginstelling in Arnhem of omgeving? Zorgcentrum de Wiardi Hoeve is een gemeentelijk monument uit 1900 in de omgeving Arnhem. De permanente zorg die wij aanbieden is speciaal voor ouderen met een zorgvraag voor geheugenproblemen en dementie. De zorg vindt plaats op een unieke en sfeervolle plek.

zorgcentrum de Wiardi Hoeve

Appartementen in zorgcentrum Wiardi Hoeve nabij Arnhem

zorginstelling wiardi hoeve in Velp nabij Arnhem

Luxe bij zorginstelling de Wiardi Hoeve

Zorginstelling de Wiardi Hoeve is gelegen in een prachtige groene omgeving en biedt luxe zorgappartementen op de grens van Rozendaal en Velp, niet ver van Arnhem. Het is comfortabel wonen in onze zorgvilla en er is volop leefruimte in uw eigen vertrouwde omgeving: “Wonen met zorg zoals thuis”.  In overleg is het mogelijk om huisdieren mee te verhuizen en is het mogelijk om familie te laten overnachten.

Kennismaking en zorg

Voordat u in ons verzorgingstehuis in Arnhem komt wonen komen we eerst graag bij u op bezoek. Wij willen u als toekomstige bewoner en uw familie / vrienden zo goed mogelijk leren kennen. Daarna bespreken we samen welke zorg u nodig heeft. Elk appartement in zorgcentrum Wiardi Hoeve is gestoffeerd en met eigen meubilair in te richten. U als bewoner bent immers onze gast.

Logeer mogelijkheden bij Zorginstelling Wiardi Hoeve

Zorgvilla de Wiardi Hoeve herkent de zware belasting van mantelzorgers in de thuissituatie. Wij willen indien mogelijk bijdragen aan tijdelijke ontlasting door middel van logeeraanbod bij Wiardi Hoeve. In overleg kijken we graag samen naar de mogelijkheden.Meer weten over onze zorgvilla? Stuur een bericht